Catering Vegetariano

mousse di ceci

Mousse di ceci, crostini di pane, salsa al basilico, glassa di balsamico

mashed chickpeas hummus, croutons and balsamic glaze

TonnoGlassa

Tonno alla griglia con feta e glassa di Balsamico

Grilled tuna with feta cheese and balsamic glaze

FacebookWerbung41

Tonno alla Griglia con Röschti e crostini di pane all’aglio.

Grilled tuna with “Röschti” and toasted garlic bread

Dove si mangia bene in Ticino!

Cucina casalinga italiana ed internazionale di Antonio Caggiano –Cureglia – servita anche a casa vostra
o da asporto.

Servizio Catering per aperitivi, feste, ricevimenti, nuove aperture a prezzi ragionevoli.

Promozione Catering: A partire da dieci persone due non pagano.

**Chiedete un assaggio gratuito**

Per maggior info/ordini:
E-Mail: olioextravergine@hotmail.com
Facebook: facebook.com/cateringbyacaggiano
Twitter: @olioextravergin
Instagram: olioextravergin
Google+ Antonio Caggiano

Annunci

7 risposte a “Catering Vegetariano

  1. Pingback: Chnöpfli o Spätzli | Olioextravergine's Kitchen and Catering Service·

  2. Hello Antonio, I had a question, do you make Cartellate? My mom used to make them at Christmas, oh my God, how we ate them up! But because my parents are from Bari, they called them something else that I cannot spell! Do you have a recipe? Grazie!!, Teresa

    • Well, if it’s for Christmas then it souldn’t be difficult to find it out .. will see what I can do 🙂 We’ve got as well delicacys for Christmas in “Basilicata” called “zeppole” or “rosette” or “rospi – with anchovies” will let you know Teresa.. prego

      • Ciao Teresa, sure I’ll do all for Christmas 🙂 Glad you know zeppole ..they are so tender and deliscious covered with honey:) If you like I’ll send you the recipe this weekend. Ciao, have a great Friday

      • Hey Antonio! sure I’ll take the recipe, no problem! haha! no rush to make the Christmas sweets, I can wait! Hope you have a nice day, it’s a little rainy here in New York! have a great weekend! talk soon, Teresa

  3. I enjoy what you guys are usually up too. Such clever work and exposure! Keep up the amazing works guys I’ve included you guys to blogroll.This weblog consists of remarkable and truly good information in support of readers.

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...