Antonio Cagginao’s Kitchen made for you!
Un dessert diverso:)
Adoro le combinazioni di dolce e salato, quando pizzicano sia la punta(dolce) che i lati(salato) della lingua. Adoro anche i colori che producono l’acqualina in bocca facendo chiudere leggermente gli occhi dando il via ad un’esperienza unica composta da:
– crema pasticciera – panettone – lamponi – mirtilli – fragole – mascarpone – fontina – formaggio blu
————————————————
A different dessert 🙂
I love the combination of sweet and salty, when both pinch the tip(sweet) and the sides(salty) of the tongue.
I also love the colors which are producing mouth water by closing slightly the eyes starting a unique experience that consists of:
– pastry cream – panettone – raspberries – blueberries – strawberries – mascarpone cheese – fontina cheese – blue cheese.
Per ordini/infomazioni:
For infos/orders:
E-Mail: olioextravergine@hotmail.com
Facebook: /cateringbyacaggiano
Instagram: antoniocaggianokitchen
What a perfect dessert!
Che golosità! Questo piatto fa proprio gola…e bella composizione, complimenti.
Ciao,
Alice
Ciao Alice 🙂 grazie mille, mi fa piacere!! A presto
Thanks! I am definitely learned a lot from your blog. Very practical and realistic tips here on your blog.
Hello Zoey! Glad to be of help! Cheers – Antonio